← Tornar

Publicacions


Tu mateix! (CAT)

Jaume Soler i Mercè Conangla

Relats d'Ecologia Emocional

Sempre ens han seduït els relats, les anècdotes, les histories, els contes i les faules. La remor dels seus secrets ens captiva. Per a nosaltres són claus que ens obren portes i finestres a la ment, que amplien la nostra visió del món.

Són preguntes llançades com a llavors de canvi a les profunditats del nostre interior; ponts que ens uneixen la ment, el cor i l'ànima; medicines que no tenen efectes secundaris; vitamines emocionals amplificadores dels nostres sentits. Amb aquestes paraules, els autors ens presenten Tu mateix! (versió catalana d'Aplícate el Cuento), un recull de relats i anècdotes emmarcats en l'Ecologia Emocional que s'adrecen a totes aquelles persones que han escollit ser part de la solució en lloc de ser part del problema.

Descobrir el nostre destí i la nostra essència, assumir la responsabilitat de ser i passar a l'acció, són etapes d'un viatge que podeu fer acompanyats d'aquest Ilibre, si així ho desitgeu. El proposit d'aquests contes és moure a la reflexió, a l'exploració i, sobretot, induir a una acció més intel·ligent, més harmònica i més ecològica.

Informació:

 • Publicat:
  2005
 • Editorial:
  AMAT EDITORIAL
 • Pàgines:
  212
 • ISBN:
  9788497352161
 • Encuadernació:
  Tapa blanda

Opcions de compra:


Veure llistat de publicacions

Altres publicacions