← Tornar

Publicacions


Emocions: Les raons que la raó ignora (CAT)

Mercè Conangla, Jaume Soler i Laia Soler Conangla

25 metàfores d'ecologia emocional per al creixement personal

«El corazón tiene razones que la razón ignora» dijo Blaise Pascal. I les emocions són les raons del cor. Un llenguatge diferent que supera el pes de les paraules, que les envolta, les amplifica i les transcendeix. Un idioma antic, comú a tota la humanitat, que amaga missatges valuosos i importants, necessaris per orientar millor la nostra vida.

Hem après aquest llenguatge? Estem interpretant bé els missatges emocionals que ens arriben? Les emocions poden servir-nos per millorar la nostra vida, ajudant-nos a prendre millors decisions ia construir relacions de qualitat amb els altres, o poden arribar a cegarnos, ser motiu de bloqueig i patiment afegit.

Aquest llibre vol anar més enllà de les paraules i, mitjançant el llenguatge metafòric, oferir 25 visions que poden ajudar-nos a comprendre millor el nostre món emocional. Amb les metàfores d'ecologia emocional-el peix koi, Aristòtil, una paret plena de noms, el tamboret de tres potes, les 4Rs... - Us proposem un viatge dirigit a comprendre i aplicar la saviesa emocional en el vostre dia a dia personal i professional.

Informació:

 • Publicat:
  Octubre 2012
 • Editorial:
  PÒRTIC
 • Pàgines:
  304
 • ISBN:
  9788498092196
 • Encuadernació:
  Rústica amb solapes

Opcions de compra:


Veure llistat de publicacions

Altres publicacions