← Tornar

Publicacions


L'Ecologia Emocional (CAT)

Jaume Soler i Mercè Conangla

L'art de transformar positivament les emocions

Cada cop que ens sentim bloquejats, infeliços, ressentits, colérics... emetem aquesta informació a 1'exterior; les nostres relacions personals es ressenten i les nostres accions augmenten el grau de sofriment i destrucció en el nostre món.

Per contra, quan gestionem ecològicament el nostre món emocional i aprenem l'art de transformar positivament les emocions, augmenta el nostre equilibri i les nostres accions s'encaren cap a la cura i el respecte a tots els éssers vius.

- Quins son els factors causants del sofriment i del desequilibri en la nostra vida? Els podem prevenir?
- De qué ens serveix pensar tant si vivim tan poc?
- De qué ens serveix la vida si no som capaços de créixer com a persones, relacionar-nos positivament amb els altres éssers humans i gaudir, valorar, respectar i millorarel nostre món?
- Quan serem conscients que si no canviem el nostre model humà i social, injust, insolidari, desequilibrat i egoísta estem condemnats a la destrucció individual i col·lectiva?
- Quin model humà alternatiu pot conduir-nos a una harmonia més gran en el nostre món interior i exterior?

Els autors, fundadors de la Fundació ÀMBIT, responen, entre d'altres, a aquestes preguntes en un text que va mes enllà de la Inteligència Emocional. El llibre, presentat com a assaig amè, inclou textos i relats i integra visions que procedeixen de 1'ecologia, la literatura, la poesia, la psicología humanista, la saviesa popular i la filosofia.

Informació:

 • Publicat:
  2004
 • Editorial:
  AMAT EDITORIAL
 • Pàgines:
  296
 • ISBN:
  9788497351362
 • Encuadernació:
  Tapa blanda

Opcions de compra:


Veure llistat de publicacions

Altres publicacions