Casa de la paraula

(09/02) Conferència gratuïta: "Omplir-se de saviesa"

Com veiem la vida i com interpretem les relacions humanes. Una invitació a aconseguir el màxim de benestar en tots els aspectes de la nostra vida.

Sabem que per tirar endavant amb les nostres vides i treballs és molt important manifestar una bona actitud, posar-li ganes, motivació, positivitat, però amb el temps descobrim que això no és suficient.

Quantes vegades li hem posat moltes ganes, ens hem esforçat per tal que les coses ens vagin bé, tant a nivell familiar, com a nivell laboral i no ens en sortim.

Si aquesta és la sensació que tens, en parlarem. 

Les ganes i l’actitud positiva no és suficient. Ens calen coneixements, uns coneixements de com funciona la vida, de perquè ens passa el que ens passa, perquè a vegades,  tot i l’esforç que fem per aconseguir uns resultats no ens en sortim. Ens cal entendre perquè sovint no arribem a materialitzar els nostres somnis per molt que treballem en i per ells.

Quan a  la nostra vida no obtenim els resultats satisfactoris que ens agradaria obtenir, el diagnòstic és clar: ens falta saviesa, ens falta comprensió de com funciona la vida i quins són els seus principis o lleis.

A l’observar la vida un s’adona que sembla que hi ha un propòsit. Un perquè darrera els esdeveniments que succeeixen;  quan observem aquest propòsit detingudament, hom detecta uns principis universals o lleis que regeixen la creació, la manifestació i el funcionament de les nostres vides.

Aquests principis o lleis quan les descobrim i les seguim, trobem resultats satisfactoris que ens ajuden a millorar i a sentir-nos feliços a la vegada que afavoreixen la convivència i la nostra evolució humana.

De la mateixa manera que existeixen unes lleis físiques que regeixen la física de l’univers, també podríem parlar d’unes lleis, no tant tangibles com les físiques, però que quan en prenem consciencia de la seva existència i mirem de seguir-les es manifesten resultats d’harmonia, felicitat i progrés a les nostres vides.

Sempre s’ha dit que “qui sembra recollirà”. A aquesta llei la podem anomenar llei de causa i efecte o també descrita com la llei  de la correspondència. Que ve a dir: a mesura que jo m’esforço i evoluciono cap a conductes més proactives i menys reactives em vaig fent corresponent amb unes experiències cada cop més satisfactòries.

Aquestes i altres reflexions interessants en parlarem en aquesta xerrada.

Descarrega la informació.

Inscriu-t'hi


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Febrer 9 Divendres
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Assumpció Salat
  • Hora:
    19h.
  • Aportació:
    Activitat Gratuïta

  • ÀMBIT-Sant Andreu

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.