Itinerari 2

Itinerari "Arrisca't" - Sis eines per l'Autoconeixement

Sis eines. Una sessió mensual de 4.5h de novembre a juny

Coneixerem els nostres “gremlins”, aprofundirem en el vincle entre alimentació i emocions, aprendrem a conduir la nostre “quadriga”, ens mirarem al mirall interior i acabarem vivint una experiència de gamificació (joc). * Tallers oberts al públic.

Coneixerem els nostres “gremlins”, aprofundirem en el vincle entre alimentació i emocions, aprendrem a conduir la nostre “quadriga”, ens mirarem al mirall interior i acabarem vivint una experiència de gamificació (joc).


PROGRAMACIÓ ARRISCA'T


Taller matinal 1 - CALENDARI DE PLENITUD (ja passat)

Per Silvia Fraile
Dates: 04.11.17
Horari: dissabte de 9-13.30h

A travès d'un joc d'associació lliure com a punt de partida, podrem identificar quines formes de ser són preferents-habituals per nosaltres i les seves utilitats així com també els seus inconvenients... I cercarem què ens passa amb les que sentim com molt oposades i alienes a nosaltres. Crearem un espai distès i amb el joc com a excusa, on es proposaran idees i preguntes per generar comprensió sobre la nostra situació vital actual.
Naixem amb totes les formes de ser al nostre abast (plenitud, essència) però a mesura que ens hem d'adaptar al medi en que vivim (familiar, social, cultural) patim 'ferides emocionals', que ens provoquen que acabem escollint com a preferents unes actituds que ens protegeixen d'aquella situació de vulnerabilitat, i descartant unes altres que sentim com arriscades (ego, patró automàtic protector). Aquest mecanisme ens permet funcionar però també ens limita. A través d'aquest taller ampliarem la nostra comprensió sobre com ens fa mirar la vida la forma de ser escollida.

Descarrega el PDF
Inscriu-te al taller


Taller matinal 2 - BRUNCH EMOCIONAL

Per Maria Àngels Farré
Dates: 16.12.17
Horari: dissabte de 9-13.30h

 "Menjar és una necessitat, però menjar intel·ligentment és un art”.
- La Rochefoucauld.

El vincle entre l’alimentació i les nostres emocions. T‘enrecordes de com olorava aquell plat preferit quan eres infant? I l‘olla de l‘ àvia quan cuinava... L‘ olor, la textura, el gust d’aquella primera cullerada del nostre plat que només imaginar-lo ens transporta al nostre interior i se’ns fa la boca aigua. Viatjar, degustar, sentir i transportar-nos arreu del món.
Reflexionarem i treballarem amb eines que poden afavorir el nostre autoconeixement.

Descarrega el PDF
Inscriu-te al taller
Taller matinal 3 - THE GREMLINS

Per Bet Masarella
Dates: 27.01.18
Horari: dissabte de 9-13.30h

Els Gremlins són unes criatures mitològiques de naturalesa maligna. La història popular descriu als Gremlins com a personatges sabotejadors i dolents. I tu, quin sabotejador interior tens?
Tots convivim amb algun o alguns sabotejadors interiors i per a poder conviure amb ells els hem d’identificar i conèixer. Hem de saber com actuen, que fan i què canvia quan deixem que apareguin a la nostra vida. De quina manera ens limiten els Gremlins en el nostre dia a dia?
La finalitat del taller és descobrir, a través del dibuix creatiu i l’exploració cap al nostre interior, com es mouen, es relacionen i interactuen en nosaltres els nostres pensaments, creences i emocions a través del que anomenem GREMLINS o AUTOSABOTEJADORS. Un cop els identifiquem i dibuixem, els hi posem una cara, cos, veu, context, ... tindrem eines per transformar-los per tal que ens acompanyin a explorar nous territoris i a sortir de la zona còmode.
T’atreveixes a conèixer els teus sabotejadors interiors, els Gremlins?

Descarrega el PDF
Inscriu-te al taller


Taller matinal 4 - LA NOSTRA QUADRIGA

Per Laura Esquinas
Dates: 24.02.18
Horari: dissabte de 9-13.30h

Com som és un recull del què hem après, del que hem integrat, del que sentim i del que fem. Però, perquè encara que ens agradaria dir el que pensem, ser menys complaents, deixar d'intentar agradar als altres, tenir més confiança en nosaltres mateixos o prendre decisions sense por a equivocar-nos no podem?.
Per estar bé amb nosaltres mateixos hem d'aprendre a conduir la nostra pròpia quadriga i així poder arribar al lloc que volem. En aquests tallers, a través d'exercicis vivencials, descobrirem què elements conformen la nostra quadriga i com aprendre a conduir-la de la millor manera possible.

Descarrega el PDF
Inscriu-te al taller


Taller matinal 5 - ATENDRE'M DAVANT EL MIRALL

Per Nuria Calavia
Dates: 24.03.18
Horari: dissabte de 9-13.30h

Les persones som molt més que un munt d’etiquetes que ens posen tan aviat naixem i que acabem fent nostres. Som molt més que el que els altres pensen de nosaltres, i inclús molt més que allò que som capaços de veure en nosaltres.
Sovint no som conscients que contínuament reflectim tot el que creem ser i a la vegada ho veiem en els altres. A partir de l’acció projectarem la nostra autoimatge tant la part conscient i reconeguda com la no tan conscient ni reconeguda. Si connectem amb nosaltres mateixos ens podem alliberar de la presó que de vegades ens imposem amb més límits dels necessaris. Des de l’emoció, podem veure totes les nostres parts, i quan totes elles són acceptades amb el cor, és quan ens alliberem i podem començar a ser honestos, amorosos i autèntics amb nosaltres mateixos i amb els altres, sense invertir les nostres energies en complir amb expectatives del altres ni amagarnos D’aquesta manera es pot gaudir de la vida, fent camí cap a la serenitat.

Descarrega el PDF
Inscriu-te al taller


Taller matinal 6 - BIOPOLIS: L'AUTOCONEIXEMENT A TRAVÉS DEL JOC

Per Cristina Ruiz
Dates: 12.05.18
Horari: dissabte de 9-13.30h

"Pots descobrir més d’una persona en una hora de joc que en un any de conversa”
- Plató.

Biopolis és una potent i versàtil metodologia enfocada en les darreres tendències en gamificació i basada en els principis del lideratge i la intel·ligència emocional. S’ha desenvolupat gràcies al trebal dels millors experts en creixement personal i organitzacional dels darrers 30 anys.
En aquest taller gaudirem d’un viatge apassionant desplaçant-nos pel tauler de la roda de la vida i aconseguint nivells de les diferents àrees vitals tot realitzant proves de tipus individual i en grup.

Descarrega el PDF
Inscriu-te al taller


DESCARREGA TOTA LA INFORMACIÓ

INSCRIPCIÓ AL ITINERARI “ARRISCA'T“ (6 TALLERS)
https://goo.gl/forms/mI47NA1u55bRDgir1


IMPORTANT! El programa Artesans de l’Autoconeixement es divideix en dos itineraris, Aventura’t i Arrisca’t, als quals hi podeu participar de diferent formes:

PROGRAMA COMPLET
Aventura’t + Arrisca’t. Viu l’experiència completa 

TRIA ITINERARI
Escull un itinerari, Aventura't o Arrisca't

TRIA UN TALLER
Escull tallers de l’itinerari Arrisca’t. 

Programa d'activitats

    No documents found.


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook

Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Fundació Àmbit
  • Hora:
  • Aportació:
    Amics Fundació 120€. Altres 160€.

  • Fundació Àmbit

Et pot interessar

Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.