Casa de la Paraula

Conferència: Consciència Emocional

Com et sents? La resposta a aquesta senzilla pregunta ens remet a l’autoconeixement i a la consciència emocional. Imaginem-nos un món sense consciència; només matèria. Quin sentit tindria?

 La consciència ens obre les portes a un dels temes més controvertits de la humanitat: què és el bé i el mal. La qual cosa ens porta a la responsabilitat sobre com ens movem en aquests terrenys tan relliscadissos. El que tradicionalment s’ha denominat “fer examen de consciència”, què és sinó prendre consciència de com les emocions ens connecten amb la consciència moral? de tal forma que consciència emocional i consciència moral tendeixen a confluir. D’aquí la importància de desenvolupar la nostra consciència emocional per contribuir al benestar personal i social. 

“La consciència emocional és el primer pas per poder passar a les altres competències emocionals”. 
Rafel Bisquerra

Descarrega tota la informació
Inscriu-te a la conferència


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Octubre 28 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Rafel Bisquerra
  • Hora:
    18h
  • Aportació:
    Activitat Gratuïta

  • ÀMBIT - Rocafort

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.