Casa de la Paraula

Conferència: Les Claus de l'Autoconeixement

Aquesta conferència centrarà la seva idea principal en comprendre les claus que sostenen la necessitat d’augmentar el nostre nivell d’autoconsciència. Amb Xavier Guix i Garcia.

 Un dels diàlegs més enriquidors de Plató s’esdevé entre Sòcrates i el jove Alcibíades: "Ja que has decidit dedicar-te als altres, a la vida social, ja et coneixes a tu mateix?" Els coetanis de Sòcrates solien apropar-se al temple de Delfos per a desvetllar el seu futur a través de l’oracle. A l’entrada al temple es trobava inscrit al frontispici: "Home, coneix-te a tu mateix". El propòsit no era altre que prendre consciència dels límits, les necessitats i les fortaleses i possibilitats de cada persona. Quelcom tan clar exigeix però un exercici d’autoconsciència i d’interiorització. 

Aquesta conferència centrarà la seva idea principal en comprendre les claus que sostenen la necessitat d’augmentar el nostre nivell d’autoconsciència. 

Descarrega tota la informació
Inscriu-te a la conferènciaSegueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Gener 27 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Xavier Guix i Garcia
  • Hora:
    18:00h
  • Aportació:
    Activitat Gratuïta

  • ÀMBIT - Rocafort

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.