Talle matinal

Taller matinal per a adolescents i joves - jo amb els altres

El tercer taller del Training d’Ecologia Emocional per adolescents i joves es focalitza en la relació amb els altres. Aquest taller et vol acompanyar a observar i conèixer les relacions que teixim amb els altres.

“Els que són amics de tothom sembla que no siguin amics de ningú”. Aristòtil


INSCRIPCIÓ:

Accedeix aquí o bé per telèfon al 647742140.

Amb els altres ens construïm. Cada relació és diferent i única, aprendre d’elles és clau en la construcció de la nostra identitat i autoestima. La relació que tinc amb els meus pares, germans, avis, cosins, amics, parella... diu alguna cosa de mi. Constantment rebem o oferim, construïm o destruïm, compartim o rebutgem. Quina d’elles visc jo amb els altres? Les nostres relacions diuen molt de nosaltres i aquest taller ens ensenyarà a descobrir-ho. 

T’animes a conèixer qui ets amb els altres?

El taller “Jo amb els altres” et convida a conèixer-te una mica més a través de les teves relacions amb els altres. Viatjarem a les nostres experiències vitals amb els altres per conèixer i identificar els nostres rols, actituds, creences, judicis,... que ens limiten o ens potencien a ser qui realment som. 

“Les coses que et fan enfadar diuen molt de la teva persona: revelen el que valores, el que t’importa, i fins a on t’importa.” Chinogizbo


OBJECTIUS:

 • Identificar les relacions saludables
 • Conèixer recursos per una bona gestió emocional de les relacions
 • Crear un recurs emocional per potenciar el benestar personal

CONTINGUT:

 • El tamboret de tres potes: jo, els altres i el món
 • La metàfora d’Aristòtil
 • Les meves conserves emocionals

METODOLOGIA:

La metodologia dels 4 tallers que formen el “Training d’Ecologia Emocional per Adolescents i joves” és pràctica, vivencial, creativa i dinàmica, per tal d’acompanyar als adolescents i joves a prendre consciència i adquirir algunes eines per gestionar d’una manera ecològica les seves emociones, a desenvolupar un criteri propi i reflexiu que li permeti el diàleg amb els altres i la recerca d’alternatives davant dels reptes del present i d’un futur incert.

EDAT: A partir de 12 anys aproximadament. Preguem contacteu amb nosaltres en cas de dubte

Descarrega't tota la informació!


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Abril 13 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

 • Responsable:
  Bet Masallera i Laura Esquinas
 • Hora:
  10:00h 11:30h
 • Aportació:
  Activitat GRATUÏTA

 • ÀMBIT - Sant Andreu

Et pot interessar

Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.