Conferència

Els nostres personatges de ficció

El nostre passat pot marcar-nos de moltes maneres i pot predisposar-nos a actuar d’una manera o d’una altra. De quina manera ens hem dibuixat? Sabem com som?. Conèixer-nos, una mica més, ens pot ajudar a desplegar el futur. Un futur que volem construir individualment o col·lectivament.

"Jo no sóc el que em va passar.
Jo sóc el que vaig triar ser” 

Carl Gustav Jung

T’has identificat alguna vegada amb un personatge de ficció? I ... què diu aquest personatge de tu?.

 

 

El nostre passat pot marcar-nos de moltes maneres i pot predisposar-nos a actuar d’una manera o d’una altra.  De quina manera ens hem dibuixat? Sabem com som?. Conèixer-nos, una mica més, ens pot ajudar a desplegar el futur. Un futur que volem construir individualment o col·lectivament.

Aquesta xerrada pretén ser un espai de reflexió compartida que ens convidi a saber quins són els nostres personatges de ficció que ens condueixen en el camí de la vida. Saber que hem dibuixat un personatge interior, que ens ha acompanyat durant el recorregut fet. La pregunta és: podem seguir amb ell o bé agafar-ne un de nou per obrir noves oportunitats i nous mons?, és a dir, fer un pas en una direcció diferent.  Ara, pot ser un bon moment per ser arquitectes de la nostra vida, dibuixar, construir i triar qui volem ser d'ara en endavant. El passat ja ha passat, ens toca mirar el present, on som? i caminar cap al futur, on volem anar?. La xerrada que compartirem té com a objectiu endinsar-nos en els nostres personatges, acaronar-los i dibuixar-ne de nous per seguir construint el nostre futur.

LLOC: ÀMBIT – Rocafort. Sala d'Actes Espai Cieme

Cr Rocafort, 242 bis, baixos 08029 Barcelona  (Metro L5 - Entença)

 Us hi esperem!

Descarrega't tota la informació!

Confirma la teva assitència aquí o bé per telèfon a 647742140


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Novembre 17 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Maria José Torrente
  • Hora:
    18:00h
  • Aportació:
    Activitat grautïta

  • ÀMBIT – Rocafort

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.