Conferència

Conferència: Jo i els meus "jos"

En aquesta conferència observarem que, ara mateix, hi ha centenars de ‘jos’ vivint al nostre reialme interior, cada un d’ells amb el seu propòsit particular, i tots mirant de seure al tron reial des d’on volen imposar la seva llei.

“La conseqüència de viure desconnectatsde l’essència és el fraccionament de lanostra psique. El nostre món interior estàpartit en trossets. A cada un d’aqueststrossets n’hi diem ‘jo’”.Sergi Pérez


INSCRIPCIÓ:

Accedeix aquí o bé per telèfon al 647742140.

El fraccionament psicològic

En aquesta conferència observarem que, ara mateix, hi ha centenars de ‘jos’ vivint al nostrereialme interior, cada un d’ells amb el seu propòsit particular, i tots mirant de seure al tron reialdes d’on volen imposar la seva llei. Quan ens identifiquem amb un ‘jo’, ell es fa càrrec denosaltres, i ‘pensa’, ‘sent’ i ‘fa’ per nosaltres. Després d’ell, n’apareix un altre, i ara és aquest quidicta les noves regles del joc. I després d’aquest, un altre, i un altre, i un altre.... I el méssorprenent és que les persones estem convençudes que sempre som les mateixes.Explicarem com les diferents tradicions ja ens parlen d’aquesta multiplicitat de ‘jos’ que viuen acasa nostra i disseccionarem un ‘jo’ qualsevol per adonar-nos que tots els ‘jos’ comparteixen elmateix esquelet.Plegats prendrem consciència que la identificació amb tots i cada un dels diferents ‘jos’ és lacausa principal del nostre patiment i de que ara visquem allunyats de l’instant present. I,finalment, us proposem veure quina és l’alternativa a la dictadura dels ‘jos’ en una introducció ales eines de treball interior que estan al nostre abast i que ens han de permetre recuperar elgovern de nosaltres mateixos i tornar a la unitat perduda.

Descarrega't tota la informació!


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Maig 4 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Sergi Pérez
  • Hora:
    18:00h
  • Aportació:
    Activitat GRATUÏTA

  • ÀMBIT - Rocafort

Et pot interessar

Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.