Taller de tarda

Taller de tarda per a adolescents i joves - Jo amb el món

El quart taller del Training d’Ecologia Emocional per adolescents i joves s’inicia amb el desig d’acompanyar-te a connectar amb el món que t’envolta. Un món ple d’oportunitats i reptes per aconseguir. Només depèn de tu construir avui el món que desitges per demà.

El món en el que vivim és igual per a tothom? El món el vivim diferent i l’interpretem en cada instant en base a les nostres experiències, creences, valors ... vivim en el mateix món però no el vivim de la mateixa manera.

”Tot el món que hi ha fora de mi no només em concerneix sinó que em constitueix.” Jordi Llimona

INSCRIPCIÓ:

Accedeix aquí o bé per telèfon al 647742140.

El món en el que vivim és igual per a tothom? El món el vivim diferent i l’interpretem en cada instant en base a les nostres experiències, creences, valors ... vivim en el mateix món però no el vivim de la mateixa manera. 

Vols compartir amb nosaltres com és el món que vols?

El taller “Jo i el món” és una proposta creativa i pràctica on et convidem a reflexionar, compartir i identificar algunes de les barreres que ens limiten avui a crear el món que volem demà. Ens iniciarem a la pràctica de la visualització creativa per promoure el futur que volem en el món

“Costums diferents, hàbits diferents, temes de conversa diferents, sentit de l’humor diferents. Planetes diferents, què dic planetes, altres estrelles, altres galàxies.” Imma Monsó


OBJECTIUS:

 • Aprendre a qüestionar i observar el món exterior
 • Prendre consciència sobre l’impacte de l’ecosistema virtual en les relacions humanes. 
 • Dibuixar l’empremta que vull deixar al món.

CONTINGUT:

 • El món en el que jo visc avui
 • El món on vull viure
 • Tècnica de visualització creativa
 • L’empremta que volem deixar al món

METODOLOGIA:

La metodologia dels 4 tallers que formen el “Training d’Ecologia Emocional per Adolescents i joves” és pràctica, vivencial, creativa i dinàmica, per tal d’acompanyar als adolescents i joves a prendre consciencia i adquirir algunes eines per gestionar d’una manera ecològica les seves emocions, a desenvolupar un criteri propi i reflexiu que li permeti el diàleg amb els altres i la recerca d’alternatives davant dels reptes del present i d’un futur incert. 

EDAT: A partir de 12 anys aproximadament. Preguem contacteu amb nosaltres en cas de dubte

Descarrega't tota la informació!


Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Maig 10 Divendres
Comparteix l'activitat

Informació:

 • Responsable:
  Bet Masallera i Laura Esquinas
 • Hora:
  18:00h 19:30h
 • Aportació:
  Activitat GRATUÏTA

 • ÀMBIT - Sant Andreu

Et pot interessar

Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.