Conferència

Com deixar de patir a causa del temps

El temps ens dona un munt de possibilitats però l’important és com el percebem nosaltres. Ens orientem a la creativitat per poder fer de cada dia un nou inici o el vivim com un degoteig de pèrdues?

" El temps és una il·lusió”Albert Einstein”

Sou de les persones que diuen: "No tinc temps" i "estic esgotada; estic esgotat"? Esteu patint acausa del temps? Teniu la sensació que el temps s'escapa? Esteu atrapats, com el hàmster, en laroda del rendiment i la sensació que no podeu parar?En aquesta conferencia l’autor de llibres tan coneguts com “Descontrólate” o “El sentido de la vidao la vida sentida”, ens aportarà la seva visió i reflexions sobre les dificultats que comporta la nostrarelació amb el concepte del temps.. Us esperem!

Descarrega't tota la informació!
CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA  aquí o bé per telèfon a 647742140.

 Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Gener 12 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Xavier Guix
  • Hora:
    18:00h
  • Aportació:
    Activitat Gratuïta

  • ÀMBIT - Rocafort

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.