Programa d'activitats

Programa curs 2018-2019

Us donem la més càlida benvinguda a totes les persones que us apropeu o ja formeu part de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Iniciem un nou curs amb una bona notícia: Aquest curs, totes les activitats del programa 2018-2019 que hem creat, són gratuïtes per a amics i amigues de la Fundació (amb excepció de la Jornada Àmbit on també hi tindran accès amb un preu especial).

 

Fem un pas endavant en la nostra missió de compartir recursos pel Creixement Personal i la gestió de les emocions!
En el programa del proper curs, totes les activitats seran gratuïtes per a amics i amigues de la Fundació, a excepció de les Jornades, on també podran gaudir d'un preu especial. 
Volem agrair, un cop més, la seva aportació i acompanyament, sense ells el projecte de la Fundació no seria possible.
Això es farà realitat gràcies a les persones que ens regalen el seu temps i els seus recursos.
Entenem la gratuïtat com un do a preservar. Per això demanem que es faci un bon ús i que tothom es comprometi amb la seva inscripció, perquè altres persones no es quedin sense plaça.
Agraïm també als formadors, conferenciants, talleristes... i tot l'equip de la Fundació! que prepara amb cura, creativitat i amor tots aquests espais que compartirem.

Encara no ets amic/ga de la Fundació? Associa't dos anys i gaudeix d'activitats, conferències i tallers gratuïts durant tot l'any! Fes-te amic aquí
 

 

 


Graella d'activitats:

Desembre 12 Dimecres

Torn de paraula: conversant amb Jaume Soler

Torn de paraula

Responsable: Jaume Soler
Horari: 18:30h 20:00h

TORN DE PARAULA vol oferir una mirada compromesa al que succeeix al nostre món. Un espai de reflexió, debat i moviment cap a l’acció responsable i humanitzadora. Espai en el que el ponent exposa un tema durant 20 minuts i a continuació s’estableix un diàleg amb els assistents. Llegir-ne més »
Desembre 15 Dissabte

Taller matinal - Diàleg de veus: integració equilibrada dels diferents “jo”

Taller Matinal

Responsable: Salvador Vivas i Mónica Jal
Horari: 9:30h 13:30h

El Diàleg de Veus és el mètode bàsic per contactar, aprendre i treballar amb l’equip interior que forma part de cadascú de nosaltres. La Psicologia de les “Veus” proporciona una explicació clara de com aquestes actuen en la teva vida i com t’impedeixen assolir tot el teu potencial. Llegir-ne més »
Gener 12 Dissabte

Com deixar de patir a causa del temps

Conferència

Responsable: Xavier Guix
Horari: 18:00h

El temps ens dona un munt de possibilitats però l’important és com el percebem nosaltres. Ens orientem a la creativitat per poder fer de cada dia un nou inici o el vivim com un degoteig de pèrdues? Llegir-ne més »
Gener 26 Dissabte

El meeting de la transformació personal

Meeting

Responsable:
Horari: 09.00h 13.00h

EL MEETING DE LA TRANSFORMACIÓ PERSONAL vol oferir un tast de diferents eines i propostes de Creixement Personal de la mà d’experts professionals de l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal. Llegir-ne més »
Febrer 9 Dissabte

L’art i l’experiència contemplativa

Conferència

Responsable: Núria Molina Amate
Horari: 18:00h

L’art, avui, corre el risc de quedar-se en un producte d’una “societat de l’entreteniment”, de l’evasió, que cerca el seu consum per sortir, justament, d’un mateix. Corre el risc, tanmateix, de que el seu valor sigui proporcional a la seva espectacularitat i al del reconeixement mediàtic de l’artista. Llegir-ne més »
Febrer 9 Dissabte

Taller matinal per a adolescents i joves - El meu món interior

Taller Matinal

Responsable: Bet Masallera i Laura Esquinas
Horari: 10:00h 11:30h

El primer taller del Training d’Ecologia Emocional per adolescents i joves s’inicia amb el desig d’acompanyar-te a obrir una finestra al món de l’autoconeixement fent un viatge cap al teu món interior. Llegir-ne més »
Febrer 16 Dissabte

Taller matinal - Mindful Toolbox: eines per explorar la consciència

Taller Matinal

Responsable: Francesc Roca, Anna Montoya i Dragan Markovic
Horari: 9:30h 13:30h

Estar atent de manera plena ens fa ser conscients de la nostra interacció amb nosaltres mateixos i els altres: com actuem, com reaccionem, com ens sentim davant experiències vitals quotidianes. Llegir-ne més »

Filtrar les activitats

Es mostraran nomès les activitats marcades amb un dels següents criteris:

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.