Programa d'activitats

Programa curs 2018-2019

Us donem la més càlida benvinguda a totes les persones que us apropeu o ja formeu part de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Iniciem un nou curs amb una bona notícia: Aquest curs, totes les activitats del programa 2018-2019 que hem creat, són gratuïtes per a amics i amigues de la Fundació (amb excepció de la Jornada Àmbit on també hi tindran accès amb un preu especial).

 

Fem un pas endavant en la nostra missió de compartir recursos pel Creixement Personal i la gestió de les emocions!
En el programa del proper curs, totes les activitats seran gratuïtes per a amics i amigues de la Fundació, a excepció de les Jornades, on també podran gaudir d'un preu especial. 
Volem agrair, un cop més, la seva aportació i acompanyament, sense ells el projecte de la Fundació no seria possible.
Això es farà realitat gràcies a les persones que ens regalen el seu temps i els seus recursos.
Entenem la gratuïtat com un do a preservar. Per això demanem que es faci un bon ús i que tothom es comprometi amb la seva inscripció, perquè altres persones no es quedin sense plaça.
Agraïm també als formadors, conferenciants, talleristes... i tot l'equip de la Fundació! que prepara amb cura, creativitat i amor tots aquests espais que compartirem.

Encara no ets amic/ga de la Fundació? Associa't dos anys i gaudeix d'activitats, conferències i tallers gratuïts durant tot l'any! Fes-te amic aquí
 

 

 


Graella d'activitats:

Octubre 18 Dijous

Presentació del llibre "Postveritats Emocionals"

Presentació

Responsable: Alexandre Amat, editor, Josep Maria Campistol, Metge nefròleg i Director General d’Hospital Clínic.
Horari: 19:00h

Editorial Amat i Casa del Llibre es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre: Postveritats emocionals: els contes que ens expliquem a nosaltres mateixos Llegir-ne més »
Octubre 20 Dissabte

Receptes per millorar el món

Conferència

Responsable: Antoni Bolinches
Horari: 18:00h

Les lleis no canvien a les persones sinó que són les persones les que poden canviar les lleis. Llegir-ne més »
Octubre 24 Dimecres

Torn de paraula: conversant amb Mercè Conangla

Debat

Responsable: Mercè Conangla
Horari: 18:30 h

TORN DE PARAULA vol oferir una mirada compromesa al que succeeix al nostre món Llegir-ne més »
Novembre 17 Dissabte

Els nostres personatges de ficció

Conferència

Responsable: Maria José Torrente
Horari: 18:00h

El nostre passat pot marcar-nos de moltes maneres i pot predisposar-nos a actuar d’una manera o d’una altra. De quina manera ens hem dibuixat? Sabem com som?. Conèixer-nos, una mica més, ens pot ajudar a desplegar el futur. Un futur que volem construir individualment o col·lectivament. Llegir-ne més »
Novembre 17 Dissabte

Taller sistèmic: triangula't

Taller matinal

Responsable: Ma. Carmen Urdillo Ruiz
Horari: 09:30 h 13:30 h

L’objectiu del taller és aprofundir en l’autoconeixement i autoavaluació a través del triangle de polaritats de creences que permet aportar un feedback a la resta de persones i a nosaltres mateixos. Llegir-ne més »
Desembre 1 Dissabte

Per què perdonar?

Conferència

Responsable: Àngels Ferrao Pautas
Horari: 18:00h

El perdó és una qualitat intrínseca a la condició humana, un valor que ens mou a una acció reparadora i indispensable per a construir ponts entre les persones, entre els col·lectius, i també, ha de ser un camí constant cap a un mateix. Llegir-ne més »
Desembre 12 Dimecres

Torn de paraula: conversant amb Jaume Soler

Torn de paraula

Responsable: Jaume Soler
Horari: 18:30h 20:00h

TORN DE PARAULA vol oferir una mirada compromesa al que succeeix al nostre món. Un espai de reflexió, debat i moviment cap a l’acció responsable i humanitzadora. Espai en el que el ponent exposa un tema durant 20 minuts i a continuació s’estableix un diàleg amb els assistents. Llegir-ne més »
Desembre 15 Dissabte

Taller matinal - Diàleg de veus: integració equilibrada dels diferents “jo”

Taller Matinal

Responsable: Salvador Vivas i Mónica Jal
Horari: 9:30h 13:30h

El Diàleg de Veus és el mètode bàsic per contactar, aprendre i treballar amb l’equip interior que forma part de cadascú de nosaltres. La Psicologia de les “Veus” proporciona una explicació clara de com aquestes actuen en la teva vida i com t’impedeixen assolir tot el teu potencial. Llegir-ne més »
Gener 26 Dissabte

El meeting de la transformació personal

Meeting

Responsable:
Horari: 09.00h 13.00h

EL MEETING DE LA TRANSFORMACIÓ PERSONAL vol oferir un tast de diferents eines i propostes de Creixement Personal de la mà d’experts professionals de l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal. Llegir-ne més »

Filtrar les activitats

Es mostraran nomès les activitats marcades amb un dels següents criteris:

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.