Programa d'activitats

Programa curs 2018-2019

Us donem la més càlida benvinguda a totes les persones que us apropeu o ja formeu part de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Iniciem un nou curs amb una bona notícia: Aquest curs, totes les activitats del programa 2018-2019 que hem creat, són gratuïtes per a amics i amigues de la Fundació (amb excepció de la Jornada Àmbit on també hi tindran accès amb un preu especial).

 

Fem un pas endavant en la nostra missió de compartir recursos pel Creixement Personal i la gestió de les emocions!
En el programa del proper curs, totes les activitats seran gratuïtes per a amics i amigues de la Fundació, a excepció de les Jornades, on també podran gaudir d'un preu especial. 
Volem agrair, un cop més, la seva aportació i acompanyament, sense ells el projecte de la Fundació no seria possible.
Això es farà realitat gràcies a les persones que ens regalen el seu temps i els seus recursos.
Entenem la gratuïtat com un do a preservar. Per això demanem que es faci un bon ús i que tothom es comprometi amb la seva inscripció, perquè altres persones no es quedin sense plaça.
Agraïm també als formadors, conferenciants, talleristes... i tot l'equip de la Fundació! que prepara amb cura, creativitat i amor tots aquests espais que compartirem.

Encara no ets amic/ga de la Fundació? Associa't dos anys i gaudeix d'activitats, conferències i tallers gratuïts durant tot l'any! Fes-te amic aquí
 

 

 


Graella d'activitats:

Maig 4 Dissabte

Conferència: Jo i els meus "jos"

Conferència

Responsable: Sergi Pérez
Horari: 18:00h

En aquesta conferència observarem que, ara mateix, hi ha centenars de ‘jos’ vivint al nostre reialme interior, cada un d’ells amb el seu propòsit particular, i tots mirant de seure al tron reial des d’on volen imposar la seva llei. Llegir-ne més »
Maig 10 Divendres

Taller de tarda per a adolescents i joves - Jo amb el món

Taller de tarda

Responsable: Bet Masallera i Laura Esquinas
Horari: 18:00h 19:30h

El quart taller del Training d’Ecologia Emocional per adolescents i joves s’inicia amb el desig d’acompanyar-te a connectar amb el món que t’envolta. Un món ple d’oportunitats i reptes per aconseguir. Només depèn de tu construir avui el món que desitges per demà. Llegir-ne més »
maig 18 Dissabte

Taller matinal: artteràpia, un temps de creació i d'encontre

Taller matinal

Responsable: Joana Febrer
Horari: 9:30 h 13:30 h

En els tallers d’artteràpia es possibiliten les condicions per treballar amb les capacitats creadores que posen a les persones participants en disposició per començar a construir la seva obra, la seva realitat, a partir del que li és propi. Llegir-ne més »

Filtrar les activitats

Es mostraran nomès les activitats marcades amb un dels següents criteris:

Et pot interessar

Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.