Conferència

Conferència: El rebost, el jardí i el pati de la paraula

En la casa de la paraula hem de saber què hi guardem al rebost. Hem de revisar el què hi dorm automàticament emmagatzemat i a disposició de la nostra consciència.

No podem oblidar-nos de sortir al jardí per complementar amb aromes, colors, textures i frescor la cuina de la paraula i saber identificar quan les males herbes se’ns colen al cistell i ens poden amarguejar l’àpat amb risc de males digestions.

Si tenim cura d’aquestes qüestions podrem compartir constructivament al pati de la paraula.  Gaudir de relacions saludables, autèntiques i enriquidores.

Descarrega tota la informació!

INSCRIPCIÓ:

Accedeix aquí o bé per correu electrònic a fundacio@fundacioambit.org , o per telèfon al 647742140 (de 16:30 a 20:30 de Dll a Dv).
Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook
Juny 17 Dissabte
Comparteix l'activitat

Informació:

  • Responsable:
    Dra. Rosa Casafont
  • Hora:
    18:00h
  • Aportació:
    Gratuïta

  • ÀMBIT- Rocafort

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.