← Tornar

Entrada publicada el 04/01/2018 per Cristina Doria

Convocatòria places 2018 de l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal

Comentar / Parlem de:

Convocatòria places 2018 de l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal, Convocatòria places 2018 de l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal Convocatòria places 2018 de l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal

A l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal (IREECP), cerquem persones que, de forma voluntària i durant 6-8 hores al mes, vulguin aportar els seus coneixements i experiència per fer recerca entorn al creixement personal, l’educació emocional i la qualitat i benestar de vida, i contribuir així a millorar la salut emocional.

 

Obrim la convocatòria de places de voluntariat per aquest 2018. En concret, cerquem professionals del món de la psicologia; de la pedagogia; de l'àmbit de la salut; de l’educació; de l'educació social; filòsofs i filòsofes; i professionals que hagin cursat el Màster en Ecologia Emocional i d’altres àrees vinculades a l’acompanyament i al creixement personal.

T‘oferim participar en el projecte innovador del Socioescàner Emocional, que va néixer fa un any en el marc de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional i que ens permet prendre el pols emocional de la nostra societat. 

Si vols participar en aquesta convocatòria de places 2018, envia'ns el teu Curriculum Vitae i un carta de motivació a:
jaumesoler@fundacioambit.org
Termini recepció candidatures fins al 31 de gener de 2018.
Es farà entrevista personal amb cadascuna de les candidatures que reuneixin el perfil sol·licitat. 

Amb el Socioescàner emocional realitzem enquestes mensuals a una mostra de la població significativa. Vàrem començar a l’octubre enquestant les persones sobre “El cansament moral”. Al novembre vam preguntar sobre l’impacte en les nostres emocions de la situació sociopolítica que vivim a Catalunya actualment i, aquest desembre, hem preguntat sobre com viure el Nadal en família ens afecta emocionalment, i si per a nosaltres, aquestes fetes són una celebració o una obligació. 

El treball del Socioescàner emocional és possible gràcies a professionals del món del creixement personal que, de forma generosa, participen en aquest projecte, que realitza una activitat no lucrativa.

En el marc d’aquest Socioescàner emocional també estem impulsant altres projectes innovadors i creatius, com ara el Laboratori de la serenitat o un projecte per a adolescents.

També t’oferim participar en la nova etapa durant la qual s’activaran noves línies d’investigació. Treballarem sobre la situació actual a Catalunya pel que fa al creixement personal i l'educació emocional. Generarem noves i creatives propostes en base a la situació detectada. 

Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal, dirigit per Jaume Soler, amb Mercè Conangla, en l’àrea pedagògica.

Consulta aquí la convocatòria 2018 de places de l'Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal

 

Deixa el teu comentari: