Àrees d'acció

Programa curs 2016-2017

Us donem la més càlida benvinguda a totes les persones que us apropeu o ja formeu part de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Iniciem un nou curs després de la magnífica celebració dels nostres primers 20 ANYS CREIXENT PLEGATS amb energies renovades i connectats al sentit. Us esperen novetats i les volem compartir amb vosaltres.

UNA PERSONA “CAPA” NO S’IMPROVISA  

Descarrega't el programa complet!

La nostra vida és un viatge cap a la nostra llar interior, un recinte ple de “cases” interessants on hi habita el millor de nosaltres mateixos. Aquest curs us proposem visitar-la i conèixer millor tres de les seves estances:

  La casa del creixement personal: Ofereix un entorn de treball individual i en petit grup on hom actualitza el coneixe- ment de si mateix, fa mapa de vida i connecta amb el desig de millora passant a l’acció. Us proposem fer “gimnàstica emocional” quinzenalment. Ho fem des d’un model propi de la Fundació: la no implicació.

  La casa de les emocions: Podreu conèixer millor les espècies emocionals que ens habiten, els hi donarem atenció i espai perquè s’expressin i ens expliquin com estem gestionant la nostra vida. Acollirem les que ens generen patiment escoltant molt bé el missatge que ens porten i ens connectarem a la gamma emocional més clara i saludable.

  La casa de la paraula: Aquesta és la Casa on les paraules volen, creixen, expliquen, interroguen, consolen... És la Casa on emoció i paraula s’enfilen per cercar la màxima coherència. És l’espai on treballarem amb el llenguatge responsable i aprendrem a fer ponts de trobada entre les persones, a gestionar els nostres significats, a actualitzar el nostre diccionari emocional i a treballar per la cultura de la pau.


Graella programació d'activitats:

Grups de Creixement Personal 2016-2017

Universit@rtdelviure

Responsable: Àngels Ferrao
Horari:

Oberta la inscripció:
Curs 2016 - 2017

Si aprens a confiar en tu mateix/a sempre estaràs a casa

  • Una sessió quinzenal de 2 h de durada
  • Àmbit-Rocafort (BCN): D'octubre a juny. Grups anuals i trimestrals
  • Places molt limitades (màxim 12 persones per grup)
Llegir-ne més »
Octubre 24 Dilluns

Cada emoció un món

Cicle

Responsable: Àngels Ferrao Pautas
Horari: 18:00h 20:00h

A través de les emocions, sovint, percebem l’exterior amb independència de com sigui aquest, el percebem en funció de com som nosaltres, per això les emocions ens donen informació valuosa sobre nosaltres mateixos. Llegir-ne més »
Octubre 27 Dijous

Club de lectura quinzenal - Atrapats per la paraula

Club de lectura quinzenal

Responsable: Cesca Cintas
Horari: 19:00h 21:00h

El Cansament Moral s'estén com una epidèmia i cal fer-ne un abordatge similar a fi de poder trobar vacunes que ens protegeixin o antídots que ens curin. En aquest treball hem mirat de cercar respostes d'esperança i les volem compartit amb vosaltres. Llegir-ne més »
Novembre 4 Divendres

Expedició a la serenitat i el benestar - Els ritmes secrets de la vida

Cicle

Responsable: Jaume Soler
Horari: 18:00 h 20:30h

Cicle de 8 sessions pràctiques i vivencials de dues hores i mitja, un cop al mes. De novembre a juny Llegir-ne més »
Novembre 16 Dimecres

Converses alternades - De la paraula a l’acció

Cicle

Responsable: Xavier Guix i Jaume Soler
Horari: 18:30h 20:30

L’art de la conversa. Dos facilitadors que us portaran de la PARAULA a l’ACCIÓ. Temes de gran actualitat, la gestió dels quals pot condicionar la qualitat de la nostra vida i el nostre benestar. Vols participar en les nostres CONVERSES ALTERNADES? Llegir-ne més »
Novembre 26 Dissabte

La Resiliència, un camí de la vida

Taller Matinal

Responsable: Carme Alba Llop
Horari: 9:30h 13:30h

Les persones,famílies i comunitats estem exposades en el transcurs de les nostres vides a vivenciar diferents situacions adverses (divorcis, pèrdues de treball, malalties cròniques, mort d’un ésser estimat. etc) que fan que es posen en marxa per afrontar- les els nostres recursos tan interns com externs. Llegir-ne més »

Filtrar les activitats

Es mostraran nomès les activitats marcades amb un dels següents criteris:

Et pot interessar

Programes Form-acció- Matrícula oberta 2016-2017
Regala un bé intangible a qui més estimes!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Mantinga't informat de totes les novetats de Fundacó Àmbit Ecologia Emocional. Rebràs periòdicament a la teva bústia d'email les últimes activitats que organitzem, notícies, campanyes, etc.

Quan et subscriguis rebràs primer un email a l'adreça que has indicat. Fes clic a l'enllaç que veuràs en aquest email per confirmar correctament la teva subscripció.